Images

Website Concordia Bilthoven online.

Afgelopen vrijdag was het zover, de website voor het project Concordia in Bilthoven kon online. In de afgelopen weken hebben we dit project in opdracht van De Bey Communicatie en Vormgeving voor de Ter Steege Bouw Vastgoed (Apeldoorn) gerealiseerd.

De website is responsive, en kan dus zonder problemen op zowel mobiel, tablet als desktop optimaal worden bekeken.

De website is gebouwd op basis van WordPress, en maakt in de template gebruik van Bootstrap om de website responsive te maken.

Hoera! 10 jaar.

Ik wilde iets anders. Ik was bijna 10 jaar in dienst geweest voor verschillende bedrijven, en wat in het begin leuk en spannend was, bleek na lange tijd niet meer wat ik wilde doen. Ik zat 40 uur per week achter mijn bureau, en had weinig contact met de buitenwereld. Klanten zag ik nauwelijks of nooit.

Ik startte als software ontwikkelaar, en eindigde als user interface ontwerper. Al hoewel ik daar nooit een opleiding voor had gehad vond ik het toch reuze interessant, de interactie tussen mens en machine. Na wat gesprekken met diverse mensen, kreeg ik twee adviezen: ga eens kijken naar webdevelopment én begin voor jezelf om ervaring op te doen.

17 februari 2006 was de dag dat ik naar de Kamer van Koophandel in Enschede stapte en mijn bedrijf onder de naam Cocomedia inschreef.

De opdrachten namen toe, en dat deed mij besluiten halverwege 2008 ontslag te nemen bij mijn werkgever, en als volledig zelfstandige verder te gaan.

Vandaag , 17 februari 2016, bestaat Cocomedia 10 jaar! In de afgelopen 10 jaar zijn er hoogte- en dieptepunten geweest, maar Cocomedia staat nog steeds. En ik ben er trots op!

Trots ben ik op alle mensen en bedrijven met wie ik de afgelopen 10 jaar heb kunnen samenwerken. Trots ben ik ook op mijn vrouw en kinderen die mij in de afgelopen 10 jaar door dik en dun gesteund hebben.

En nu? We blijven natuurlijk verder gaan met waar we mee bezig waren. In de tussentijd werk ik verder aan de nieuwe website (de huidige is nodig aan vervanging toe!). Daarnaast is de planning om in de loop van 1016 een nieuwe dienst aan te kunnen bieden, waar momenteel ook hard aan gewerkt wordt.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe website en de nieuwe dienst, volg Cocomedia dan op Twitter of Facebook voor het laatste nieuws.

Inzonnetuin.nl

inzonnetuin-bg-whiteSinds afgelopen week is de website Inzonnetuin.nl online te vinden.  De website Inzonnetuin.nl is ontworpen door Studio De Bey in opdracht van Ter Steege Bouw Vastgoed in Apeldoorn.

In Apeldoorn wordt fase 3 van het plan Zonnetuin gerealiseerd door Ter Steege Bouw Vastgoed. Deze website presenteert de woningen die in deze fase gebouwd worden, en informeert potentiële kopers over de mogelijkheden van deze woningen.

De website is een responsive website gebouw in WordPress op basis van Bootstrap. Door gebruik te maken van WordPress als CMS, in combinatie met een eigen ontwikkelde plugin om Bootstrap te integreren, is de website gemakkelijk te onderhouden, terwijl de website volledig responsive blijft.

Gaming ontwikkeling

game-ontwikkeling

Na ons interactieve project ‘Project Touch’ welke nog steeds in ontwikkeling is, zijn we momenteel ook hard bezig een eigen game te ontwikkelen voor de iPhone. In de game dient men zo snel mogelijk alle balletjes in de gaatjes te krijgen, door het toestel te bewegen. Maar de gebruiker moet wel voorzichtig zijn, want voor hij het weet kan het ook zo zijn dat het balletje weer uit het gaatje rolt of getikt wordt.